Home > Network Connection > Network Error 1005

Network Error 1005

Contents

When it doesn't work I receive the error: Error: The network connection was lost. mattt commented Oct 15, 2014 This appears to be a duplicate of #2314. Any other suggestions? During server setup, a rule/exception is added to Windows Firewall to enable incoming connection         from Phone. Check This Out

share|improve this answer answered Aug 27 '15 at 5:49 Jayprakash Dubey 9,17326373 add a comment| up vote 0 down vote Try to change request serialization in AFNetworking http or json. Do you have any other suggestions? –roi.holtzman Oct 21 '14 at 8:50 7 Resetting didn't work for me either. my internet connection is OK and reset the emulator not help. When to stop rolling a die in a game where 6 loses everything What happens when MongoDB is down? http://stackoverflow.com/questions/25372318/error-domain-nsurlerrordomain-code-1005-the-network-connection-was-lost

Error Domain=kcferrordomaincfnetwork Code=-1005

Were students "forced to recite 'Allah is the only God'" in Tennessee public schools? An app should be prepared to deal with it (work offline or whatever). I still couldn't find any solution, did you got any resolution ? –VoidStack Aug 25 '14 at 18:11 No resolution have reported as a bug (18072300) will add comment Though if i reset the simulator error goes away.

Our Company About Us Contact Us Community Treehouse Stories Student Perks Treehouse Blog Affiliate Program Careers Topics HTML CSS Design JavaScript Ruby PHP WordPress iOS Android Development Tools Business Tracks Web I have specified my connection string in Blog.Core since this is my DAL. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Error Domain=nsurlerrordomain Code=-1001 Yes, it works after restarting the simulator!

share|improve this answer edited Sep 29 '14 at 19:31 answered Sep 29 '14 at 19:25 Jeremy Huddleston Sequoia 13.4k34158 4 I have this issue on a device too. –Darren Sep The error message is NSURLConnection/CFURLConnection HTTP load failed (kCFStreamErrorDomainSSL, -9846) 2014-09-30 12:27:29.517 LoginUtility[2644:23673] login response Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1200 "An SSL error has occurred and a secure connection to the server cannot Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time. Making attempt 5 after sleeping for 8.365728 seconds. 2014-09-29 21:07:25.926 Ribbit[12629:2235982] Error: Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1005 "The network connection was lost." UserInfo=0x7fb7b35b7a60 {NSUnderlyingError=0x7fb7b34ba700 "The network connection was lost.", NSErrorFailingURLStringKey=https://api.parse.com/2/create, NSErrorFailingURLKey=https://api.parse.com/2/create, _kCFStreamErrorDomainKey=1, _kCFStreamErrorCodeKey=57,

This worked for me! Error Domain=nsurlerrordomain Code=-1005 Alamofire The Charles SSL cert can mess with the simulator's ability to make network requests. –Colin Tremblay Jun 15 '15 at 19:56 @ColinTremblay I think your simulator/device is configured to Received: dict [8] { Server: Microsoft-IIS/8.5 Content-Type: text/html; charset=utf-8 X-Powered-By: ASP.NET Connection: close Transfer-Encoding: Identity Date: Tue, 16 Aug 2016 06:21:45 GMT Cache-Control: private How many decidable decision problems are there?

  • Restarting Xcode and deleting Derived data is excessive. –Jeremy Huddleston Sequoia Sep 29 '14 at 19:26 add a comment| up vote 1 down vote I was getting the error even on
  • NGINX would reject the request before the uploading was done so no error code came back.
  • It looks like iOS is always behaving as if the server will keep the connection open for 30 seconds regardless of the value provided in the Keep-Alive header. (This can be
  • Not the answer you're looking for?
  • Clients will add an http header "Connection:Keep-Alive" by default, adding keep-alive parameters on the client requests may help; e.g. "Keep-Alive:max=1".

Alamofire The Network Connection Was Lost

Two were working fine but another two were not. his explanation so try closing the simulator/restarting xcode and see if it works Noah Teshu 16,723 Points Noah Teshu Noah Teshu 16,723 Points about 2 years ago I can't believe I didn't think Error Domain=kcferrordomaincfnetwork Code=-1005 Rebooting always works. –Jon Andersen Sep 19 '14 at 16:28 7 I also had this problem with iOS 8, and also rebooting the simulator solved it. –Jesse Sep 25 '14 Error Domain=kcferrordomaincfnetwork Code=-1005 "the Network Connection Was Lost We noticed the error when accessing our heroku backend on HTTPS (gunicorn server), and doing POSTS with large bodys (anything over 64Kb).

Thanks because I think I have the same problem but I only use the NSURLConnection (and delegates) but I get the same error message –David Sep 3 '14 at 19:59 his comment is here If none of the above problem is resolved than please send us [email protected] the log file from PC Remote Server by clicking on the "Log file button" Share this:TwitterFacebookLike this:Like Join them; it only takes a minute: Sign up Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1005 “The network connection was lost.” up vote 209 down vote favorite 68 I have an application which works fine Reload to refresh your session. The Network Connection Was Lost Xcode

It is detailed some more here and seems to be a case of iOS trying to use connections that have already timed out. Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1005 "The network connection was lost." UserInfo=0x7f87e2e0a2c0 {NSUnderlyingError=0x7f87e2c0c9f0 "The network connection was lost.", NSErrorFailingURLStringKey=http://veggykart.com/webservices.php/?cat=cat, NSErrorFailingURLKey=http://veggykart.com/webservices.php/?cat=cat, _kCFStreamErrorDomainKey=1, _kCFStreamErrorCodeKey=57, NSLocalizedDescription=The network connection was

this contact form share|improve this answer answered Sep 20 at 6:39 Nuno Goncalves 2,17131839 add a comment| protected by Community♦ Sep 25 '14 at 0:09 Thank you for your interest in this question.

In my case, NGINX required a higher client_max_body_size. Network Connection Was Lost Safari cl.ly/Xgkl/keep-alive-fail.zip Launch the project, click on the first post button (top on the screen), wait for 5 seconds, click on it again, error. –Dimillian Sep 23 '14 at 15:25 2 The important part is calling recurse(@offset.intValue+1)); to make the block be called again.

Is the firewall on your Mac not allowing Xcode/simulator to make external connections? –quellish Sep 11 '14 at 21:43 @quellish The firewall is turned off on my Mac. –Vikesh

asked 2 years ago viewed 23165 times active 4 months ago Linked 209 Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1005 “The network connection was lost.” 4 kCFErrorDomainCFNetwork error -1005 AFNetworking 7 Why NSURLConnection failed with Please sign in or sign up to post. Back to the top %d bloggers like this: Toggle navigation eZeeNow.com About Contact error while accessing the https url in ios [duplicate] This question is an exact duplicate of: Why “The _kcfstreamerrorcodekey=-4 Waiting 600.000000 seconds. 5 retries remaining. 2014-09-29 21:07:09.274 Ribbit[12629:2235957] Error: Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1005 "The network connection was lost." UserInfo=0x7fb7b5001f90 {NSUnderlyingError=0x7fb7b5317c50 "The network connection was lost.", NSErrorFailingURLStringKey=https://api.parse.com/2/create, NSErrorFailingURLKey=https://api.parse.com/2/create, _kCFStreamErrorDomainKey=1, _kCFStreamErrorCodeKey=57, NSLocalizedDescription=The network

share|improve this answer answered Feb 3 '15 at 9:29 m.eldehairy 36657 It also helps to kill the app before the simulator reset and to restart the Mac. Could anyone tell me why am I getting the error "The Network connection was lost".

Read More Nov 21 NSURLConnection GET request returns -1005, "the network connection was lost" I Am I missing something?

Read More Jul 02 Error occurring while user wizard control used A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. http://windowsazure4j.org/network-connection/network-connection-error.html This is apparently caused because the client libraries and your server expect different lifespans for the connection.

I get the error "The network connection was lost.". I use it to predefine some stuff like timeout and authentication. –Darren Nov 17 '14 at 20:14 add a comment| up vote 2 down vote If anyone is getting this error I mean isn't that correct that only DAL should be responsible for connection strings and database operations. NSMutableURLRequest *request = [NSMutableURLRequest requestWithURL:urlComponents.URL]; Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1005 "The network connection was lost." Add the HTTPMethod, though, and the connection works fine NSMutableURLRequest *request = [NSMutableURLRequest requestWithURL:urlComponents.URL]; [request setHTTPMethod:@"PUT"]; share|improve this

Here is the error message displayed when i trying to access the localhost database. mattt closed this Oct 15, 2014 Dimillian commented Oct 15, 2014 @mattt Unfortunately I don't know if you can solve it from you library as the bug is present within a share|improve this answer answered Dec 9 '15 at 14:26 CMash 902915 what where these unnecessary params in your code? julienfouilhe commented Oct 15, 2014 I have the same error.

Submit a request Comments Related articles "Command Name, getserverdetails version 1, is not valid" Error Message Powered by Zendesk It was worked before suddenly started showing this error.

© Copyright 2017 windowsazure4j.org

All rights reserved.